Naturliga testosteron tillskott i Sverige 2018-04-22T06:19:44+00:00

Varför köpa testosteron tabletter i 2018?

2018 var året då svenskarna fick upp ögonen för det nya och revolutionerande kosttillskottet Maxulin. Produkten har blivit väldigt populär på den svenska marknaden.

Maxulin produceras av Norvital och reducerar de negativa konsekvenserna som följer av en lägre testosteronnivå. Testosteron är oerhört viktigt för ökad energi, bättre koncentrationsförmåga och muskelåterhämtning. Maxulin har ett nära samarbete med experter i kosthållning, näring och motion och företaget följer EG-förordningen om hälsopåståenden. Detta innebär att tillskotten endast innehåller naturliga ingredienser och saknar risk för negativa biverkningar.

Testosteron spelar en viktig roll för den manliga kroppen och är en av de mest förbisedda aspekterna av mäns hälsa. De flesta män kommer att från 30-årsåldern uppleva en stadig minskning av sina testosteronnivåer. Om du inte aktivt gör något för att öka dina nivåer kommer du säkert att börja märka av effekterna.

 

Klicka här för det bästa priset på Maxulin

Varför du bör använda testosteron kosttillskott:

Testosteronhöjande medel är ett speciellt sporttillskott som används för att öka testosteronnivån hos män på ett naturligt sätt.

Sådana tillskott består vanligtvis av vitaminer, naturligt förekommande element och växtextrakter. Det finns också syntetiska tillskott, men i detta fallet handlar det om naturliga tillskott.

Testosteron som kosttillskott är tillgängligt i tablett och kapselform

Så varför bör man egentligen ta testosteron boostande piller? Tja, det finns massvis av fördelar till varför män bör göra det:

 • Testosteron har en direkt effekt på din muskelmassa, styrka, energi, sexlust och förbränning av kalorier.
 • Hormonhalter hos män är numera lägre än någonsin, vilket delvis beror på en dålig livsstil.
 • Testosteron kosttillskott består av naturliga näringsämnen som kan bidra till att öka testosteronnivåerna i kroppen.
 • Flera av dessa naturliga näringsämnen har haft sin boostande effekt vetenskapligt bekräftad av forskning.
 • Ökar din fysiska styrka.
 • Förhindrar manligt klimakterium.

 

Här är de 5 viktigaste näringsämnena du bör leta efter:

1. Bockhornsklöver:

Buckhorn, eller fenugreek, är en populär ört som har en rad hälsofördelar. Den härstammar från Nordafrika och Indien, men odlas numera över hela världen och används både till matlagning och som medicin. Örten sägs kunna behandla och motverka en mängd hälsoproblem.

Vissa studier tyder på att fenugreek kan minska enzymer som omvandlar testosteron till östrogen.

I en studie gjord i 2010, fick 49 män antingen 500 mg bockhornsklöver eller ett sockerpiller. Forskarna drog slutsatsen att de som tog pillret som innehöll bockhornsklöver ökade sin fettförbränning process och boostade även sin styrka.

2. D-vitamin:

D-Vitamin är en fettlöslig vitamin som produceras i huden när den utsätts för solljus. Den aktiva delen av vitaminet fungerar som ett steroidhormon för kroppen.

Idag har en stor del av den svenska befolkningen mycket liten exponering av solljus, vilket resulterar i låga eller rent av otillräckliga nivåer av D-vitamin.

Genom att öka D-vitaminnivåerna i kroppen kan du öka testosteronet och förbättra andra relaterade hälsofördelar, som till exempel kvaliteten av dina spermier.

3. Tiggarnöt

Tiggarnöt är en ört som använts i århundraden i örtmedicin. Dagens forskning visar att det förbättrar sexlusten och ökar testosteronnivåerna i kroppen.

En 90-dagars studie hos män med erektil dysfunktion visade att tiggarnöt förbättrade sexlusten och testosteronnivåerna i kroppen med upp till 16%.

Tiggarnöt ger den bästa effekten hos män med redan nedsatt sexuell funktion och låga testosteronnivåer. Det kan därför hjälpa till med att boosta sexlusten och resultera i bättre spermiekvalitet, samt ge förhöjda testosteronnivåer.

4. Asparaginsyra

Asparaginsyra är en aminosyra som hjälper människokroppen att producera tillräckliga mängder av essentiella aminosyror. Alla aminosyror som används av människokroppen bidrar till proteinsyntesen, vilket är viktigt för muskeltillväxt och testosteronnivåerna i kroppen. De flesta testosteron tillskott innehåller Asparaginsyra, ofta listad som DAA eller D-Asp. Asparginsyra kan också hjälpa till med spermiekvalitet och spermieproduktion. En 90-dagars studie gav D-asparaginsyra till män med reducerad spermaproduktion. Spermievolymen fördubblades från 8,2 miljoner spermier per ml till 16,5 miljoner spermier per ml.

5. Ginseng extrakt

Detta extrakt som härstammar från ginsengroten är ett mycket potent hjälpmedel för män med låga nivåer av testosteron. Ginseng förbättrar inte bara prestandan i fysisk aktivitet, utan är också bra för hjärnan och sexlusten.

Ginseng extrakt är en ingrediens som finns i de flesta tillskott och mediciner som har som syfte att förbättra den sexuella funktionen hos män och förbättra erektionen så att den blir starkare och varar längre.

Studier har visat att ginseng ökar produktionen av testosteron och att det ökar mängden spermier som produceras. Därför rekommenderas det att använda ginseng som behandling av infertilitet och impotens.

 

Din kropp behöver hormoner

Naturliga kosttillskott som motverkar låga testosteronnivåer är avsedda för män som behöver en effektiv lösning för låg prestanda och stagnerande muskelväxt. Kosttillskott som hjälper till att höja testosteronnivåerna resulterar därmed av en naturlig ökning av muskelmassan och ökar koncentrationen på ett säkert sätt. I samband med ökat testosteron kommer också mer maskulinitet och ökad självkänsla. Några av dom vanligaste sidoeffekterna som rapporterats är bättre humör och djupare sömn.

 

Allt för många män gör denna tabben vid användandet av kosttillskott

Kosttillskott och piller bör inte ersätta en vanlig diet. Det är också viktigt att träna som vanligt. Inköp av naturliga testosteron tillskott är populärt bland toppidrottare och andra karriär utövare. Det rekommenderas att använda kosttillskottet i minst en månad för att uppnå optimal effekt.

 

Hur fungerar manliga könshormoner?

Det finns en lång lista över saker som blir bättre med åldern. Men att bli äldre är inte alltid lika kul. När det gäller kroppen och åldrandet börjar man se några negativa förändringar i styrka och muskelmassa när man passerar 30 årsstrecket. Så vad är anledningen? Testosteron.

Faktum är att när man passerat 30, börjar de flesta män uppleva en gradvis minskning av testosteronnivåerna.

Testosteron tillskott är en kombination av olika kosttillskott som hjälper till att naturligt öka dina testosteronnivåer. Det kan fungera genom att öka testosteronet direkt eller genom att minska hormoner som är ansvariga för att omvandla testosteron till östrogen. Dessa tillskott är avsedda för att hjälpa till att bygga större och starkare muskler.

Detta sker på ett naturligt sätt och kommer inte att ge kroppen några negativa bieffekter. Det handlar helt enkelt om att minska den negativa effekten av låga testosteronnivåer, vilket du kan läsa mer om här. Den mentala kapaciteten, energin och tävlingsinstinkten kommer att uppleva en ökning. Genom att köpa naturligt testosteron från svenska leverantörer får du 100% kvalitet och garanti.

Ett dagligt intag av naturliga kosttillskott kan vara ett bra sätt att bidra till en starkare och livligare kropp. Oavsett vilken fysisk form du är i, så kommer ett köp av en booster att gynna din hälsa väl. Vi ser numera att fler och fler väljer att handla sina kosttillskott online, och därför har vi i denna artikeln presenterat våra 3 bästa alternativ.

Inköp av testosteron tillskott har blivit mycket populärt i Sverige de senaste åren. Människor är numera mer medvetna om sin egen hälsa än någonsin tidigare och vill därför förbättra sin livskvalitet genom naturliga tabletter. Tack vare dagens teknik och kommunikation har det blivit möjligt att införskaffa sig dessa tillskott enkelt med hjälp av några enkla tangenttryck på din dator. Några av de mest högkvalitativa produkterna är endast tillgängliga för köp via internet. Genom att använda några av våra rabattkoder får du också levererat varorna hem till dörren till ett mycket bra pris. En hälsosammare livsstil har aldrig varit enklare!

 

Fungerar Maxulin kosttillskott?

Ja, kompositionen av zink, magnesium, B6-vitamin och fenugreek optimerar din kropp på bästa möjliga sätt. Dessa är de väsentliga näringsämnena du behöver för att minska konsekvenserna av låga testosteronnivåer och tillsammans med bockhornsklöver kan du ta ett steg i rätt riktning mot bättre sex och energi.

Naturliga tillskott bidrar till att stimulera kroppen att producera mer testosteron som stödjer muskeltillväxten och andra funktioner. Det finns en lång lista över saker som blir bättre med åldern, men kroppen utvecklas inte alltid som du tänkt dig. Därför är det viktigt att tänka på vilka näringsämnen du sätter i dig.

 

Hur använder man testosteron tillskott?

För att uppnå önskad effekt bör du veta exakt hur man tar ett visst testosteron piller från ett visst varumärke. Därför kommer varje tillskott med en separat dosering som måste följas noggrant.

Läs noga igenom etikettens riktlinjer och den medföljande broschyren. Intagets varaktighet är vanligtvis en månad.

Du bör dock komma ihåg att de positiva effekterna av att ta dessa mirakulösa piller varar bara så länge du tar dem.

 

Hur man får den bästa effekten av ett testosteron kosttillskott

Många män tror att de bästa testosteron medlen på marknaden fungerar som magiska piller som omedelbart löser alla sina problem med låga testosteronnivåer.

Men många glömmer att livsstil är en avgörande faktor som i stor utsträckning påverkar människors hälsa. Så låt oss gå igenom de viktigaste aspekterna av en hälsosam livsstil som kan och bör vara en integrerad del av ett komplicerat tillvägagångssätt för behandling av naturligt låga testosteronnivåer.

1. Balanserad diet

Hormonbalans är i stor utsträckning beroende av en god kost och testosteronnivåer är inget undantag.

Din dagliga kost bör noggrant utvärderas om du vill behålla en stabil testosteron nivå. Man bör helst inte gå från en extrem diet till en annan, vilket innebär att både en strikt diet och ett överdrivet kaloriintag är fiender för testosteron nivån. Fetter, proteiner och kolhydrater är lika viktiga för hormonnivåerna som vitaminer och mineraler.

Proteinintag är viktigt för normala testosteronnivåer och bidrar till viktminskning.

Det senare är också oersättligt för ökad produktion av detta hormon. Därför bör du inte utesluta kött, mejeriprodukter och ägg från din kost. Men för att uppnå önskad effekt bör proteinhalten vara måttlig. Detta betyder att den inte bör överstiga 20-30% av det dagliga intaget av mat. Effekten kommer annars vara motsatt mot för vad du förväntar dig.

Studier har visat att motståndsträning bör backas upp med ett högt kolhydratintag för att uppnå normala testosteronnivåer och hög prestanda i sport. Dessutom visade en studie att lowcarb dieter, även i samband med ett högt intag av proteiner, leder till en ökning av kortisol och reduktion av testosteron.

Vitt ris, rotgrönsaker och frukter är alla bra källor till kolhydrater som kroppen verkligen behöver.

Forskare har även funnit att hälsosamt fett är oersättligt för en stabil testosteronnivå. Saken är att din kropp inte kommer att kunna syntetisera detta hormon utan tillgång till nödvändiga mängder fett, speciellt kolesterol.

Du behöver framförallt fleromättade och enkelomättade fetter, som finns i fet fisk, ostron, vegetabiliska oljor, frön och nötter.

Om du äter fett, proteiner och kolhydrater i måttliga mängder kommer du att släppa lös den potential som din kropp har att producera testosteron.

2. Ta ett läkartest

Varje man borde ständigt ha kontroll över sin egen hälsa för att fullt ut kunna leva sitt liv. Män över 45 år löper en större risk att utveckla olika hälsoproblem, inklusive hormonella obalanser. För att undvika sådana problem bör man överväga att ta lämpliga tester. Test av sköldkörteln är till exempel ett av dom

Detta test gör det möjligt för läkaren att kontrollera om sköldkörteln fungerar som den ska. Om körteln inte utför sina uppgifter i kroppen och syntetiserar tillräckligt med hormoner utvecklar du hypotyreos, även kallad låg metabolism.

Om detta inträffar sänks din metabolism och testosteronnivån går ner. Detta kan eventuellt resultera i testosteronbrist.

Felaktig funktion hos sköldkörteln kan också leda till en minskning av energinivåer och välbefinnande i allmänhet.

Om du verkligen vill vara frisk och må bra, bör du genomgå ett sköldkörtelprov med jämna mellanrum. Ett dagligt intag av korrekt medicin hjälper till att övervinna låg metabolism om du lider av detta.

3. Bli av med stress

Tyvärr är stress och känslomässig trötthet ett stort problem som ligger latent i varje man i varje steg han tar i den moderna världen. Idag är utbrändhet ett konstant tillstånd för många män. Detta medför naturligtvis stora skador på hälsan hos många män. Stress dränerar vitalitet och påverkar känslomässigt tillstånd. Dessutom är detta också farligt för nervsystemet. Naturen är klok och kroppen hos en man som inte utsätts för stress kan producera mer testosteron.

Så försök att förhindra stress, stoppa ångest, undvik stressiga situationer och kontrollera dig själv och dina känslor. Du bör därför lära dig stresshantering. Detta kommer verkligen att resultera i positiva effekter för dig, inte bara när det gäller testosteronnivåer, men också när det gäller den totala livskvaliteten.

4. Måttlig fysisk aktivitet

En stillasittande livsstil är en annan olägenhet för den moderna civilisationen. Och det här är en allvarlig störning för många män. Om nivån på fysisk aktivitet är minimal, kommer testosteronnivåerna att minska med en jämn takt. Styrketräningsövningar är en beprövad metod för att öka nivåerna av testosteron. Därför har olika former av styrketräning alltid bidragit till att höja nivåerna av manliga könshormoner. Som ett resultat ökar testosteronnivåerna efter varje träning.

Maximal hormonkoncentration i blodet uppnås omedelbart efter träning och effekten av detta varar hela dagen. Det är dock viktigt att se till att den fysiska aktiviteten är måttlig. Det är nämligen så att för mycket högintensitetsträning kan ge ett oönskade resultat. Men även om du av någon anledning inte har möjlighet att träna i ett gym är det inte ett problem. Försök bara att röra på dig så mycket som möjligt på en daglig basis, eftersom även enkel träning kommer att vara till stor nytta.

5. Goda sovvanor

Djup sömn av hög kvalitet underlättar förutsättningarna för att producera en tillräcklig mängd testosteron. Om en man inte får tillräckligt med sömn på en regelbunden basis, spelar det ingen roll vilka tillskott han använder. Hormonnivåerna kommer fortsätta att vara låga.

I genomsnitt måste du sova minst 8 timmar per natt för att hålla dig frisk. Om du önskar att din sömn bidrar till maximal testosteron produktion, är det viktigt att få en sån bekväm sömn som möjligt. Sovrummet bör inte överstiga 21 ℃ och dessutom bör du noggrant ventilera sovrummet innan du lägger dig, eftersom frisk luft har en stor inverkan på din kropps hälsa. Innan du går till sängs ska du inte överbelasta magen med tunga fetter eller ta vätskor som innehåller alkohol eller koffein. Slutligen är det också värt att nämna att man bör undvika intensiv fysisk aktivitet strax före läggdags.

 

Fördelarna med testosteron

1. Ökad styrka

Testosteron är det viktigaste hormonet som är ansvarigt för att öka kroppens muskelstyrka. Muskelstyrka är en viktig faktor för många idrottare som löpare, fotbollsspelare, skidåkare, tyngdlyftare och hockeyspelare. Ökad muskelstyrka är en av de första förändringarna du kommer att märka när du börjar med testosteron tillskott. Genom att kombinera testosteronhöjande medel, gedigen träning och en bra kost, kan du effektivt bygga upp din muskelstyrka mycket snabbare med hjälp av denna booster. För sport som kräver hög uthållighet, som simning och långdistanslöpning, är dessa kosttillskott också mycket effektiva för att bygga upp uthållighet genom ökad muskelmassa.

2. Testosteron kan bekämpa depression

Om du har kämpat emot depression, kan det bero på låga testosteronnivåer. Forskare har funnit att män som lider av depression brukar ha otillräckliga testosteronnivåer i kroppen. Även om forskarna inte kunnat ta reda på om låga testosteronnivåer orsakar depression eller om depression orsakar låga testosteronnivåer, har forskning visat att vissa män som lider av depression, rapporterar en förbättring av humöret och rad andra symtom på depression efter att har börjat en testosteron behandling.

3. Ökad muskelmassa

En av fördelarna med testosteron kosttillskott är att det ökar musklernas storlek och massa.

 • Det stimulerar produktionen av muskelvävnad på en långsam och stadig sikt på ett mycket säkrare sätt än vad steroider gör.
 • Det bästa är att muskelmassan, genom ett intag av naturliga testosteron piller, är mycket mer hållbara än muskler som uppnås genom användandet av steroider.

4. Minskad fetthalt

Testosteron är inte bara effektivt för att bygga muskelmassa utan också mycket effektivt för att bränna fett. Jämfört med det kvinnliga hormonet östrogen har det en motsatt effekt på kroppen. Östrogen, det dominerande hormonet hos kvinnor, uppmuntrar kroppen att lagra fett medan testosteron uppmuntrar bränning av fett. Detta är den främsta orsaken till att friska kvinnor med normal vikt har mycket högre andel kroppsfett än friska män med normal vikt.

Men när du börjar med testosteron tillskott kommer du inte märka en stor skillnad i din kroppsvikt. Detta beror på det faktum att du kommer att ersätta det fett du bränner med muskelmassa och dina muskler är mycket tätare och tyngre än fett. Men du kommer både att se bättre ut och känna dig märkbart bättre än tidigare.

5. Testosteron ökar lusten för dominans och makt

Förhållandet mellan testosteron och dominans har visat sig i ett antal studier. Testosteron motiverar män att uppnå och behålla social status. Önskan om dominans kan vara en dålig sak om det leder till ett kriminellt beteende, men det är samtidigt drivkraften som motiverar män att motstå förtryck och pengamakt, samt även hjälpa till med kvinnorna…

6. Förbättrad sexuell aktivitet

Testosteron är i stor utsträckning ansvarig för könsdriften hos män, men är även av intresse för kvinnor också. Flera studier har visat att högre nivåer av detta hos både män och kvinnor förbättrar libido och sexuell drift. Det bidrar även till att motverka de negativa effekterna av alltför höga stressnivåer, ofta på grund av lågt libido. Många som använder testosteron tillskott märker en signifikant förbättring av sexlusten.

7. Testosteron ökar toleransen för risktagande

Testosteron har en stark koppling till ens villighet att ta risker. Studier visar att män med låga nivåer av makt och status, men med höga nivåer av testosteron, är mer motiverade att ta risker för att uppnå status och styrka. Å andra sidan är män med höga testosteronnivåer, som redan har makt och status, mindre benägna att ta risker eftersom de vill hålla fast vid vad de har.

 

Testosteron är inget magiskt piller

Även om det skulle vara trevligt att kunna köpa ett testosteron tillskott från den lokala närbutiken och se dina testosteronnivåer gå automatiskt upp, finns i dagsläget inget sådant magiskt piller. För att få den bästa effekten av ett testosteron tillskott rekommenderas det att du följer dessa riktlinjer:

 1. Lyfter tunga vikter
 2. Får tillräckligt med sömn
 3. Har inte för mycket kroppsfett
 4. Äter en hälsosam och varierad kost

 

Om du har ett tillstånd som orsakar lågt testosteron bör du kanske uppsöka en läkare. Annars är stegen vi utmålade ovanför vägen att gå.


De 5 största problemen i samband med låga
testosteronnivåer är:

 1. Minskad bentäthet. Den största orsaken till manlig benskörhet äldre man på testosteronär testosteronbrist. Läkare tipsar ofta om testosteronbehandling för att hjälpa till att bygga benmassa.
 2. Försämrad sexlust. Det första och kanske vanligaste problemet i samband med lågt testosteron är låg libido. Många män lider av låg sexlust från sena 20-årsåldern och framåt.
 3. Minskad muskelmassa. När våra manliga hormoner minskar gör styrka och muskelmassa detsamma. Hormoner som testosteron är det viktigaste redskapet för att bygga muskler. Oavsett hur hårt du tränar kommer du få svårt att bygga muskler om dina testosteronnivåer är låga.
 4. Irritation och humörsvängningar. Låga nivåer av testosteron sammankopplas med depression, irritation och humörsvängningar. Symptomen kan förvärras med tiden. Om du har låga nivåer av manliga könshormoner kan det vara orsaken till besvären.
 5. Energibrist och slöhet kan göra att du känner dig maktlös och olycklig. En vanlig arbetsdag kan bli oerhört kämpig om du saknar energi.

 

Klicka här för det bästa priset på Maxulin

 

 

Vad är naturliga testosterontillskott?köpa testosteron i Sverige

Naturliga testosterontillskott använder ört- och växtbaserade produkter för att främja optimala nivåer. Därmed ökar både testosteron och muskeltillväxten och du får bättre prestationsförmåga, liksom en ökad känsla av välmående.

Nu när du vet hur testosterontillskott fungerar kanske du är nyfiken på fördelarna?

Några av fördelarna vid att köpa testosterontillskott är:

 • Snabbare återhämtning mellan träningspassen
 • Överlägsen prestationsförmåga
 • Ökning av muskelmassa
 • Högre sexlust
 • Förbättrad känsla av maskulinitet
 • Inga biverkningar

Naturliga tillskott arbetar i harmoni med din kropp för att förbättra din generella känsla av välbefinnande och vitalitet, så det är stor skillnad mellan naturliga och syntetiska tillskott. Naturligtvis är det möjligt att uppleva några av fördelarna, som viktminskning och muskelbyggande, genom att träna och äta rätt samt komplettera med att köpa testosteron.

Men användning av Testomax är tillräckligt för att öka dina testosteronnivåer till de nivåer du hade för 10 år sedan eller mer!

Var dock försiktig när du köper kosttillskott. Vissa tabletter innehåller små mängder onödiga ingredienser, vilket får oss tro att de istället har fler testosteronökande näringsämnen. Doserna är dock för små för att göra någon nämnvärd skillnad.

Andra testosterontillskott innehåller onödigt många vitaminer och mineraler. Detta är inte bara slöseri med pengar utan kan i vissa fall vara skadligt för din hälsa. Köp aldrig ett tillskott som inte listar alla ingredienser och doser på sin hemsida! 

 

Sanningen om testosterontillskott

Testosteronhöjare är tillskott som används av kroppsbyggare för att förbättra prestanda, återhämtning och öka muskelmassan. Tillskotten utvinns oftast ur örter och andra naturliga ingredienser. Detta gör att de generellt sätt är säkra att använda inför tävlingar. Vilken man vill inte ha mer testosteron?

Allt fler personer inser fördelarna och funktionerna hos testosteronhöjare vid exempelvis träning. Tillskotten ökar därmed i popularitet, framförallt efter att forskningsstudier visat på farorna med anabola steroider – en annan produkt som också ökar kroppens nivåer av testosteron. Även kreatin hjälper till vid muskelbyggande men är mycket säkrare än anabola steroider vid långtidsanvändning, dock saknas testosteronhöjarens övriga positiva effekter.

Testosteronhöjare som Testomax rekommenderas varmt av såväl träningsexperter som medicinska yrkesmän. Det gäller inte bara för män som vill få en muskulösare och slankare kropp utan också för de som vill förbättra hälsan rent generellt.

 

Slutsats:

mer testosteron i ditt liv

Många testosteron kosttillskott fungerar, men vissa gör det inte.

Kosttillskottsindustrin började regleras i början av 1990-talet. Även om detta haft en positiv effekt (krav på forskning) har nackdelen blivit att mycket pseudoforskning numera kan manipuleras. Med hjälp av tester på råttor och små enkla studier har det blivit lätt att göra grandiösa uttalanden som inte motsvarar verkligheten.

Det viktigaste är att man forskar och upplyser sig själv angående vad man sätter i sin kropp. Det finns starka och effektiva kosttillskott där ute och de bör intas på ett säkert sätt.

Hitta eventuella brister i din kost, sätt upp dina mål och identifiera kompletteringar som kan hjälpa dig.

Kosttillskott som köps i Sverige kommer att ge en mycket bra effekt om du väljer dem. Genom att läsa recensioner och bilda egna åsikter kan du välja själv. Det finns dock ingen anledning med att vänta på att komma igång. Vi har nu gett dig de resurser du behöver för att starta din kroppsförändring.

Lycka till!