Hej och välkommen till Frisky. Jag heter Sunniva och mitt mål är att hjälpa mina läsare att göra hälsosammare val för sin hälsa. Min vision är att Frisky bör vara en enkel plats att få hälso- och näringsråd utan onödig förvirring som du kan hitta på andra sidor.

Min Historia

Jag växte upp utan att tänka särskilt mycket på min egen hälsa och vikt. Jag hade en något annorlunda uppväxt. Det var inte förrän jag började studera som jag började att gå upp i vikt. Det tog mig många försök och misstag att komma dit jag är idag. Jag är väldigt tacksam att få chansen att dela mina tankar och erfarenheter med så många läsare. Under tiden jag har hållit på med Frisky har jag hjälpt en rad människor att uppnå hälsosamma livsstilar och uppnå deras personliga mål.

michael

Mitt namn är Michael och jag är passionerad tränings- och näringsnörd. Jag har lång personlig erfarenhet av såväl styrketräning som fitness. Genom åren har jag framgångsrikt hjälpt många av mina vänner med träningsscheman och kostråd, något som resulterat i bättre hälsa och mer energi för dem.

Som ett led i mitt intresse för kost och träning har jag samlat på mig mycket kunskap om olika dieter, kosttillskott och träningsmetoder. Bland annat har jag en nutritionistutbildning i bagaget och jag strävar efter att ständigt öka min kunskap om träning och hälsa. Därför följer jag noga med i de senaste forskningsrönen och testar ständigt nya sorters dieter och träningsformer för att alltid kunna erbjuda de bästa och senaste tipsen.

Du som besöker min sida är säkert här för att du söker råd och konkreta tips. I så fall har du kommit helt rätt! Eftersom jag sett hur fantastiskt mina vänner mått efter att jag hjälpt dem med råd om kosttillskott, dieter och träning vill jag gärna hjälpa så många som möjligt att nå sina mål och må lika bra som dem.

På Frisky.se kan du hitta artiklar och tester som rör dieter och träning. Oavsett om du är ung eller gammal, överviktig, underviktig eller lagom så kan du alltid få relevanta tips om hur du kan förbättra din hälsa.

Ett sundare liv finns inom räckhåll – våga ta steget och möt ditt nya, bättre och friskare jag!